Postrzeleni Futbolówką - Forum klanu Managerzone
Wątek Zamknięty
Sparing międzyklanowy 17.12.2010
Postrzeleni Futbolówką II - Pogromcy Wszystkich
LKS Sieraków Śl (krzyff) - Albert Football Team (sielak73)
Nankatsu SC Pogorzelec (marcincinekk) - Czarny Orzeł Sieradz (saint021)
Tylzycka (daszczyn) - Ruch Chorzów (jacek11)
TIME TO DEATH (Robsinho91) - Predators Wejherowo (pedro1320)
Klosterfelde (Pulario) - Liverpool Fc Wola (Kamilliverpool)
----------------
Vongola Family (mmisiek16) - pauza lub sparing z Gimnàstic Sète (pronto-pronto)
(pronto grał już z nami, powinien w tym tygodniu dołączyć ponownie do klanu)
----------------
Panowie, jest to sparing i nie obowiązują tutaj wszystkie zasady jak w Lidze Klanów, wyzwania wysyłają gospodarze, czyli my, ale często zdarza się że goście wysyłają sami od siebie. To samo dotyczy terminów, jest już poniedziałek i jeśli nie wyślecie do jutra do 12 walkoweru nie będzie. Zróbcie to po prostu, w miarę możliwości, jak najszybciej. Dodam jeszcze, że "Pogromcy Wszystkich" to bardzo dobra ekipa.
Tak się nie robi krzyff. Zabawa polega na tym, że jeśli jest ustalony piątek to znaczy że mecz ma odbyć się w piątek. Tylko i wyłącznie. Na tą chwilę mamy 0:3 0:3.
W następny piątek zaczynamy Eliminacje, jeśli chcemy zagrać w LK musimy być zdyscyplinowani i nie możemy robić jaj.
0:3 0:3 ale z korzyścią dla naszego przeciwnika bo nie wysłałeś wyzwań na piątek. Tak to niestety wygląda i nie ma znaczenia, że przeciwnik przyjął na sobotę.
Moderator
ja się zapytam mazurek też nie gra w tej kolejce w LK
może mógłbym znim zagrać sparing w piątek jeśli ma wolny termin?
tak, nawet ustawiłem taką parę w naszym wątku LK. Chciałem do Ciebie napisać ale nie było Cię na forum
Junior młodszy
Wysłane.
Uwaga!! Proponuje aby wszyscy nowi klanowicze zapoznali sie z regulaminem LK. Każda wasza wpadka w eliminacjach wplywa na wasza niekorzyść. Chyba ze poczekacie kolejny sezon?
Sorry nie wiedziałem że będziemy jakiegoś spara rozgrywali więc dopiero przed chwilą wysłałem wyzwania więc mój mecz to też będzie liczyć się jako walkower ??
Nie, ty w tym tygodniu zagrasz sparing z kolegą z klanu. Pogromcy Wszystkich wystawili tylko 5ciu i brakło dla Ciebie pary.
Ostatnio edytowany przez mmisiek16 (2010-12-14 19:19:16)
Zgodnie z LK to tak bo powinieneś wysłać do 12 we wtorek ;] ale wyzwania zapewne zaakceptuje Twój rywal, dla pewności napisz do niego i przeproś za zamieszanie ;] Na przyszłość częściej na forum zaglądaj bo wielu dzisiaj zaskoczonych jest springami na piątek
Wątek Zamknięty